Hameau Promontoire de Sajac

Hameau Promontoire de Sajac
12550 Montclar
Occitanie (sud Aveyron) vallée du Tarn4 groepsaccommodatie, 34 to 124 m², 2 to 14 personen (total 27 personen)
210-1043 €/week

Edmond BANIDE
06 72 98 34 86

Huurperiode : 7 nachten minimum

Het gehucht Sajac, gelegen in het zuiden van de Aveyron langs de rivier de Tarn, aan het einde van de verharde weg, is geschikt voor groepen wandelaars of groepen vakantiegangers van 14 tot 27 personen in juni en september bij een verblijf van 5 of 7 dagen met vertrek uit het gehucht op zaterdag rond 10 uur en de maanden juli en augustus bij een verblijf van 7 dagen met vertrek op zaterdagochtend, kunnen de vier cottages ook afzonderlijk worden gehuurd van juni tot september.

De gedetailleerde beschrijving, vele foto's (inclusief het interieur van de huisjes), beoordelingen en beoordelingen van gasten van 4 verblijven, met het label 2 aren en 2 sterren, zijn beschikbaar op de site Gites de France Aveyron: klik op het vakje en typ vervolgens Montclar in de doos waar? klik dan op het zoekvak en je hebt de vier huisjes van Sajac 12550 Montclar; de reservering kan worden gemaakt door de eigenaar.

De 4 huisjes: La Grande Maison (max. 14), Le Grenier (max. 6), La Callune (max. 5), La Grange (2 personen) zijn onafhankelijk en bevinden zich in verschillende gebouwen in het gehucht (zie laatste foto), gratis WiFi is beschikbaar vanaf 4 gites.

De dagelijkse kosten in juni en september voor één persoon liggen in de orde van grootte van 8 tot 10 € / dag, afhankelijk van het aantal gehuurde kamers en de opvullingsgraad van deze aanbetalingen; deze huisjes kunnen ook afzonderlijk worden gehuurd van juni tot september.

Een traiteur Eric Bride, gevestigd in Brasc op 5 km van de camping, kan complete maaltijden of een hoofdgerecht bezorgen. De cateraar het Restaurant l'Oasis in Réquista (13 km) kan complete maaltijden of een hoofdgerecht verzorgen en bevindt zich in de buurt van een groot oppervlak.

De activiteiten: zwembad (10 m bij 5 m, diepte 1,30 m over het hele oppervlak), petanque, ping-pong en initiatie swin-golf kan worden gerealiseerd in het gehucht; de volgende faciliteiten zijn gemeenschappelijk voor de vier gîtes en de eigenaar die in het gehucht woont tijdens de huurperiode: het zwembad, een omheinde speeltuin van 600 m² met petanque, een panoramisch terras van 70 m² met uitzicht op de vallei van de Tarn (uitzicht panoramisch aan de andere kant van de Tarn van 10 tot 12 km), een speelkamer van 80 m² en een pitch Swin-golfveld op 100 meter ten oosten van het gehucht.

De avonden en nachten zijn zeer aangenaam vanwege de opkomst van een klein koel riviertje de Tarn stroomt onder het gehucht (hoogte van 300 m) op een afstand van 800 m.

Verwarmd zwembad (zonverwarming en warmtepomp indien nodig) met zeer comfortabele waterbehandeling: sterilisatie extern circulatiewater door passage in een UV-buis en extra behandeling in het zwembad met resterende zuurstof, het zwembad is toegankelijk voor vakantiegangers van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en van 15.00 tot 19.00 uur.

Bezoeken en wandelingen zijn erg interessant:
Albi (Tarn) op 50 km UNESCO werelderfgoed, Roquefort (45 km), Millau en Millau Viaduct (70 km), de meren van Lévézou (30 km), de Tempelierssteden (50 km), de Gorges des Gorges Raspes du Tarn (30 km), Rodez (70 km) ...
Wandelpaden in de buurt van Sajac zijn talrijk en gevarieerd in de Tarn-vallei; 2 wandelboekjes. In Pays du Réquistanais en Pays de Roquefort zijn aanwezig in elke gîte.

Indien nodig kan ik 's avonds tussen 19u en 20u informatie per internet of mobiele telefoon doorgeven.
Ik woon in Sajac tijdens de huurperiode van de huisjes.

Met vriendelijke groeten.

Edmond BANIDE.
Gratis WiFi
Priveparking
Ingesloten gebied
Petanque
Tafeltennistafel
Verwarmd zwembad
Games voor kinderen
Wandelpaden
Cheques aanvaard
Chèques-vacances
Bankoverschrijving